Onze Spaanse topkok laat je kennismaken met zijn goed bewaarde familierecept voor het Spaanse nationale gerecht. Leer samen de beste paella te maken op onze evenementenlocatie, de finca in Gemert (Noord-Brabant)!
Na een korte introductie over de Spaanse paella verdeelt chef-kok Mario de taken onder de paella leerlingen. Onze chef begeleidt je bij elke stap, zodat je na onze Paella Kookcursus een paella kunt klaarmaken die je in geen enkel restaurant zult vinden.
De begeleiding is nodig, want voor een echt versbereide paella heb je twee uur nodig.
We gebruiken trouwens alleen maar marktverse, zoveel mogelijk regionale en biologisch geteelde ingrediënten – en dat proef je! Na afloop biedt de feestelijk gedekte tafel voor de smaaktest de juiste setting voor een ontspannen avond.
Een heerlijk voorgerecht en dessert, koffie en de drankjes (water, fris en twee glazen wijn) zijn uiteraard inbegrepen.
Je eigen privé Paella Workshop organiseren we natuurlijk ook graag op de door jou gewenste locatie. Voor je privé Paella workshop biedt Chef Mario de volgende opties:
Vleespaella, Vis & Vleespaella (Paella Mixta), Zwarte paella (Paella Negra), Vegetarische paella, Vis & Zeevruchtenpaella (Paella Mario)