Aziatische kookworkshop voor bedrijven

 80,00 / per persoon
  • Duur
    3 uur 30 min
  • Aantal deelnemers
    6-40
  • Leeftijd
    16 t/m 68 jaar
  • Categorie
    Koken
  • Gelegenheid
    Bedrijfsuitje
  • Locatie
    Op locatie klant
  • In-/Outdoor
    Indoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.
Lekker en gezellig. Diverse Aziatische kookworkshop voor bedrijven.

Ga mee op smakelijke rondreis dwars door de keukens van het Verre Oosten en leer collega’s op een hele andere manier kennen.

Geen enkele Aziatische keuken is hetzelfde. Zo is de Vietnamese keuken één van de gezondste ter wereld met lichte gelaagde smaken terwijl de Thaise smaakexplosies garandeert. We helpen graag bij het maken van een keuze. Daarnaast houden wij rekening met dieetwensen of eet allergieën.

Tijdens de kookworkshop maken we uitgebreid kennis met de ingrediënten die gebruikt worden en vervolgens wordt er in duo ‘s of viertallen gekookt.

Deze kookworkshop kan op onze locatie in Doetinchem (tot 10 personen) of Steenderen (tot 40 personen) worden gegeven of op jouw bedrijfslocatie.

Wij geven diverse Aziatische kookworkshops. Bijvoorbeeld:
Indonesisch, Thais, Koreaans BBQ-en, Japans, Chinees, Vietnamees, Asian Fusion, Asian Streetfood, of Dim Sum. Kijk op ons profiel voor deze andere workshops.

In het kort

  • Diverse Aziatische kookworkshop

Wat is inbegrepen?

  • Amuse, welkomstdrankje, recepten

Reiskosten

Voor workshops op locatie bij de klant wordt een standaard kilometervergoeding gerekend van € 0,23 p/km.

Over Bianca

Mijn naam is Bianca, geboren in Indonesië, Kuningan, en opgegroeid in Nederland met Indonesische en Nederlandse ouders. Mijn passie voor koken is geïnspireerd door mijn vader, een chef-kok bij KLM, en mijn moeder, die dagelijks met veel liefde en gevoel kookte. Deze passie draag ik over in mijn Aziatische kookworkshops en cursussen, waarbij proeven en het balanceren van smaken centraal staan. Ik moedig deelnemers aan om hun eigen smaak te ontwikkelen, nieuwe Aziatische keukens te verkennen, en bekende gerechten met een nieuwe twist te proberen.

Door mijn werk met Stichting Weeshuis Atjeh en ontwikkelingswerk in Kopen, West Java, heb ik de Achenese en lokale Javaanse keukens van dichtbij ervaren. Ook mijn interesse in de Koreaanse cultuur en keuken is gegroeid door interacties met Zuid-Koreaanse studenten. Daarnaast heb ik door reizen in Thailand en China/Hongkong uitgebreide ervaring opgedaan met diverse Aziatische keukens.

Recensies

Er zijn (nog) geen recensies voor deze workshop.

 80,00 / per persoon
  • Duur
    3 uur 30 min
  • Aantal deelnemers
    6-40
  • Leeftijd
    16 t/m 68 jaar
  • Categorie
    Koken
  • Gelegenheid
    Bedrijfsuitje
  • Locatie
    Op locatie klant
  • In-/Outdoor
    Indoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.