Aziatische kookworkshop in Steenderen

 80,00 / per persoon
  • Duur
    3 uur 30 min
  • Aantal deelnemers
    6-40
  • Leeftijd
    16 t/m 68 jaar
  • Categorie
    Koken
  • Gelegenheid
    Bedrijfsuitje
  • Locatie
    Op locatie klant & aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.
Lekker en gezellig Aziatisch koken in onze kookstudio in Steenderen.

Ontdek de heerlijke diversiteit van Aziatische smaken tijdens onze kookworkshop in Steenderen! We nemen je mee op een culinaire reis door de keukens van het Verre Oosten, waar elke keuken zijn eigen unieke karakter heeft. Van de frisse en licht gelaagde smaken van de Vietnamese keuken tot de explosieve smaakervaringen van Thailand, er valt zoveel te ontdekken.

Tijdens de workshop leer je niet alleen over de diverse ingrediënten die in deze keukens worden gebruikt, maar ga je ook zelf aan de slag in duo’s of groepen van vier om heerlijke gerechten te bereiden.

De workshop vindt plaats op onze locatie in Steenderen, geschikt voor groepen tot 40 personen, of we kunnen de workshop op jouw bedrijfslocatie organiseren.

We bieden een breed scala aan Aziatische kookworkshops aan, waaronder Indonesisch, Thais, Koreaans barbecueën, Japans, Chinees, Vietnamees, Asian Fusion, Asian Streetfood en Dim Sum. Neem een kijkje op ons profiel voor meer informatie over deze workshops en ontdek de smaken van Azië bij ons!

In het kort

  • Diverse Aziatische kookworkshop
  • Kookstudio in Steenderen

Wat is inbegrepen?

  • Amuse, welkomstdrankje, recepten

Workshop locatie

Steenderen

Reiskosten

Voor workshops op locatie bij de klant wordt een standaard kilometervergoeding gerekend van € 0,23 p/km.

Over Bianca

Mijn naam is Bianca, geboren in Indonesië, Kuningan, en opgegroeid in Nederland met Indonesische en Nederlandse ouders. Mijn passie voor koken is geïnspireerd door mijn vader, een chef-kok bij KLM, en mijn moeder, die dagelijks met veel liefde en gevoel kookte. Deze passie draag ik over in mijn Aziatische kookworkshops en cursussen, waarbij proeven en het balanceren van smaken centraal staan. Ik moedig deelnemers aan om hun eigen smaak te ontwikkelen, nieuwe Aziatische keukens te verkennen, en bekende gerechten met een nieuwe twist te proberen.

Door mijn werk met Stichting Weeshuis Atjeh en ontwikkelingswerk in Kopen, West Java, heb ik de Achenese en lokale Javaanse keukens van dichtbij ervaren. Ook mijn interesse in de Koreaanse cultuur en keuken is gegroeid door interacties met Zuid-Koreaanse studenten. Daarnaast heb ik door reizen in Thailand en China/Hongkong uitgebreide ervaring opgedaan met diverse Aziatische keukens.

Recensies

Er zijn (nog) geen recensies voor deze workshop.

 80,00 / per persoon
  • Duur
    3 uur 30 min
  • Aantal deelnemers
    6-40
  • Leeftijd
    16 t/m 68 jaar
  • Categorie
    Koken
  • Gelegenheid
    Bedrijfsuitje
  • Locatie
    Op locatie klant & aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.