Asian Streetfood is eten en drinken dat letterlijk op straat verkocht wordt, meestal vanuit verrijdbare karretjes langs een openbare weg of op een warenmarkt, of via bootjes op het water. De porties zijn klein, wat het de perfecte manier maakt om verschillende Aziatische hapjes te proeven en de culinaire cultuur van het land te verkennen.
Tijdens deze kookworkshop maak je een smakelijke rondreis door verschillende keukens van het Verre Oosten. Je leert in klein gezelschap en in een persoonlijke sfeer Streetfoodgerechten te maken uit verschillende Aziatische landen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bijvoorbeeld Chinese eendenpannenkoekjes, Japanse kippenvleugels/Tebasaki, Saté, Indonesische groentekoekjes/Bakwan, Vietnamese hartige crêpes/Bánh Xèo, gevulde en gestoomde baobroodjes, enz.
Vooraf krijg je een amuse en welkomstdrankje, en vervolgens leer je meer over de ingrediënten die gebruikt gaan worden, en ga je aan de slag.
Deze kookworkshop wordt gegeven op de locatie van de aanbieder in Doetinchem of op jouw eigen locatie.