Aziatische kookworkshop in Doetinchem

 80,00 / per persoon
  • Duur
    3 uur 30 min
  • Aantal deelnemers
    6-14
  • Leeftijd
    4 t/m 88 jaar
  • Categorie
    Koken
  • Gelegenheid
    Familie-uitje
  • Locatie
    Op locatie klant & aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.
Een smakelijke rondreis door verschillende keukens van het Verre Oosten.

Asian Streetfood is eten en drinken dat letterlijk op straat verkocht wordt, meestal vanuit verrijdbare karretjes langs een openbare weg of op een warenmarkt, of via bootjes op het water. De porties zijn klein, wat het de perfecte manier maakt om verschillende Aziatische hapjes te proeven en de culinaire cultuur van het land te verkennen.

Tijdens deze kookworkshop maak je een smakelijke rondreis door verschillende keukens van het Verre Oosten. Je leert in klein gezelschap en in een persoonlijke sfeer Streetfoodgerechten te maken uit verschillende Aziatische landen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bijvoorbeeld Chinese eendenpannenkoekjes, Japanse kippenvleugels/Tebasaki, Saté, Indonesische groentekoekjes/Bakwan, Vietnamese hartige crêpes/Bánh Xèo, gevulde en gestoomde baobroodjes, enz.

Vooraf krijg je een amuse en welkomstdrankje, en vervolgens leer je meer over de ingrediënten die gebruikt gaan worden, en ga je aan de slag.

Deze kookworkshop wordt gegeven op de locatie van de aanbieder in Doetinchem of op jouw eigen locatie.

In het kort

  • Aziatisch koken

Wat is inbegrepen?

  • Amuse, welkomstdrankje en receptenmap

Workshop locatie

Doetinchem

Reiskosten

Voor workshops op locatie bij de klant wordt een standaard kilometervergoeding gerekend van € 0,23 p/km.

Over Bianca

Mijn naam is Bianca, geboren in Indonesië, Kuningan, en opgegroeid in Nederland met Indonesische en Nederlandse ouders. Mijn passie voor koken is geïnspireerd door mijn vader, een chef-kok bij KLM, en mijn moeder, die dagelijks met veel liefde en gevoel kookte. Deze passie draag ik over in mijn Aziatische kookworkshops en cursussen, waarbij proeven en het balanceren van smaken centraal staan. Ik moedig deelnemers aan om hun eigen smaak te ontwikkelen, nieuwe Aziatische keukens te verkennen, en bekende gerechten met een nieuwe twist te proberen.

Door mijn werk met Stichting Weeshuis Atjeh en ontwikkelingswerk in Kopen, West Java, heb ik de Achenese en lokale Javaanse keukens van dichtbij ervaren. Ook mijn interesse in de Koreaanse cultuur en keuken is gegroeid door interacties met Zuid-Koreaanse studenten. Daarnaast heb ik door reizen in Thailand en China/Hongkong uitgebreide ervaring opgedaan met diverse Aziatische keukens.

Recensies

Er zijn (nog) geen recensies voor deze workshop.

 80,00 / per persoon
  • Duur
    3 uur 30 min
  • Aantal deelnemers
    6-14
  • Leeftijd
    4 t/m 88 jaar
  • Categorie
    Koken
  • Gelegenheid
    Familie-uitje
  • Locatie
    Op locatie klant & aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.