Altijd al benieuwd geweest hoe ze bij plekken zoals de Harbourclub of Izakaya goede sushi maken? Ik neem je mee in de wereld van sushi en vertel je het geheim van het bereiden van goede rijst en wat de presentatie met de sushi doet. Iedereen wil leren hoe je een sushirol moet maken, maar dat is eigenlijk het minst belangrijke van sushi. Het belangrijkste is de voorbereiding en de presentatie.
Daarnaast wil ik jullie laten kennismaken met sake. In Nederland en Frankrijk heb je veel bier- en wijnbrouwerijen, maar wist je dat er in Japan ook veel bierbrouwerijen zijn en in plaats van wijn, sakebrouwerijen bestaan? Onze sakes komen van kleine sakebrouwerijen van hoge kwaliteit die anders smaken dan de commerciële en grote brouwerijen. Zodra je een slok neemt van onze sake, opent zich een wereld van nieuwe smaken! Kanpai!
Deze workshop wordt aangeboden op de locatie van de aanbieder in Gemert (Noord-Brabant), of je eigen locatie ergens in Nederland!