Sushi workshop met Japanse smaken en sake

 190,00 / per persoon
  • Duur
    3 uur
  • Aantal deelnemers
    4-10
  • Leeftijd
    18 t/m 99 jaar
  • Categorie
    Koken
  • Gelegenheid
    Workshop
  • Locatie
    Op locatie klant & aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.
Word een echte sushi master!

Altijd al benieuwd geweest hoe ze bij plekken zoals de Harbourclub of Izakaya goede sushi maken? Ik neem je mee in de wereld van sushi en vertel je het geheim van het bereiden van goede rijst en wat de presentatie met de sushi doet. Iedereen wil leren hoe je een sushirol moet maken, maar dat is eigenlijk het minst belangrijke van sushi. Het belangrijkste is de voorbereiding en de presentatie.

Daarnaast wil ik jullie laten kennismaken met sake. In Nederland en Frankrijk heb je veel bier- en wijnbrouwerijen, maar wist je dat er in Japan ook veel bierbrouwerijen zijn en in plaats van wijn, sakebrouwerijen bestaan? Onze sakes komen van kleine sakebrouwerijen van hoge kwaliteit die anders smaken dan de commerciële en grote brouwerijen. Zodra je een slok neemt van onze sake, opent zich een wereld van nieuwe smaken! Kanpai!

Deze workshop wordt aangeboden op de locatie van de aanbieder in Gemert (Noord-Brabant), of je eigen locatie ergens in Nederland!

In het kort

  • Een master worden in het sushi maken
  • Heerlijk genieten
  • Beste producten op de markt.

Wat is inbegrepen?

  • Eten
  • Drinken

Workshop locatie

Gemert (Noord-Brabant)

Reiskosten

Voor workshops op locatie bij de klant wordt een standaard kilometervergoeding gerekend van € 0,23 p/km.

Over Stephane

Mijn naam is Stephane, en ik kom uit het charmante Gemert. Mijn passie ligt in het geven van workshops over zowel koud als warm roken van voedsel en vlees. Met mijn diepgaande kennis begeleid ik enthousiastelingen graag bij het ontdekken van de diverse rooktechnieken en het creëren van heerlijke gerookte gerechten.

Recensies

Er zijn (nog) geen recensies voor deze workshop.

 190,00 / per persoon
  • Duur
    3 uur
  • Aantal deelnemers
    4-10
  • Leeftijd
    18 t/m 99 jaar
  • Categorie
    Koken
  • Gelegenheid
    Workshop
  • Locatie
    Op locatie klant & aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.