Leer de kunst van het maken van sushi tijdens deze workshop!
Ontdek de verschillende soorten sushi, waaronder Hosomaki, Futomaki, Uramaki, Nigiri, Oshi Sushi, Temaki en Gunkan, en leer hoe je ze kunt vullen met een scala aan heerlijke ingrediënten zoals gerookte kip, omelet, tonijn, zalm, roomkaas, avocado, krab, jackfruit en gamba’s.
Maar dat is nog niet alles! Tijdens de workshop kun je ook andere heerlijke Japanse gerechten bereiden, zoals Yakitori kipspiesjes, Gyoza dumplings, Tempura garnalen, Tamago (Japanse zoete omelet), Tsukune (gegrilde Japanse gehaktspiesjes) en springrolls.
Voordat de workshop begint, hebben we een telefonische intake om jullie wensen te bespreken. Op basis hiervan ontvangen jullie een menukaart met een ruime keuze aan hapjes. Afhankelijk van het aantal deelnemers bespreken we hoeveel hapjes jullie kunnen kiezen. Het is ook mogelijk de workshop volledig door ons te laten samenstellen.
Graag horen we van tevoren of er dieetwensen, allergieën of intoleranties zijn, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Na het kookgedeelte neemt de workshopbegeleidster afscheid en kunnen jullie gezellig aan tafel gaan. We komen graag naar jullie toe, op locatie. Zorg ervoor dat de locatie minimaal beschikt over een 4-pits fornuis en keukenblok, en optioneel een oven en koeling. We beschikken over extra kook- en bakplaten die we voor jullie kunnen meenemen.
Drankjes zijn niet inbegrepen bij de prijs, deze dienen jullie zelf te verzorgen.