Likeur Maken in de Achterhoek

 45,00 / per persoon
  • Duur
    2 uur
  • Aantal deelnemers
    10-30
  • Leeftijd
    18 t/m 99 jaar
  • Categorie
    Proeverijen
  • Gelegenheid
    Workshop
  • Locatie
    Op locatie aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.
Leer ambachtelijk likeur stoken met Achterhoeks fruit en ontdek de geheimen van traditionele destillatie.

Heb je altijd al willen leren hoe je eigen likeur maakt? Dan is dit je kans! In onze unieke workshop leer je het vak van likeurstoken. In de stokerij op ons erf ontdek je hoe onze “Johannes de Stoker” likeuren creëert met heerlijk Achterhoeks fruit. Denk hierbij aan verrukkelijke smaken zoals aardbei, kers, appel, peer, en het bijzondere Lievelds Dropwater.

Deze workshop is niet alleen een kans om te leren over het likeurstoken, maar ook om de rijke geschiedenis van dit ambacht te ervaren. Leer over de wereld van destillaten en ervaar een tijd waarin de veehouderij en stokerijen hand in hand gingen. Je leert over de fascinerende kringloop waarbij veehouderij het land bemestte voor de granen, deze granen vervolgens gestookt werden tot destillaten, en de overblijfselen als voer dienden voor het vee.

Je maakt kennis met de technieken en geheimen van het likeurstoken, en krijgt de kans om je eigen likeur te maken met de smaken die jou het meest aanspreken. Het is een perfecte manier om de liefde voor ambachtelijke producten te combineren met een gezellige en leerzame ervaring.

In het kort

  • Maak je eigen likeurtje
  • Op de boerderij
  • Maak kennis met Johannes de Stoker

Wat is inbegrepen?

  • Koffie/thee met wat lekkers
  • Je eigen gemaakte fles likeur

Workshop locatie

Lievelde
Over Michiel

Mijn naam is Michiel. Ik combineer mijn passie voor kaasmaken met de typisch Achterhoekse gastvrijheid. Op onze familieboerderij nodig ik je uit om het hele proces van kaasmaken te beleven, te proeven en te ontdekken. Na een bezoek aan onze boerderij ga je naar huis met zowel een goed gevoel als de lekkerste kaas. Dat is een ervaring die je moet beleven!

Recensies

Er zijn (nog) geen recensies voor deze workshop.

 45,00 / per persoon
  • Duur
    2 uur
  • Aantal deelnemers
    10-30
  • Leeftijd
    18 t/m 99 jaar
  • Categorie
    Proeverijen
  • Gelegenheid
    Workshop
  • Locatie
    Op locatie aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.