Ontdek de smaken van Spanje tijdens deze tapasworkshop! Tapas, heerlijke Spaanse hapjes, zijn een waar culinair genot. Het woord “tapas” is afgeleid van het Spaanse woord “tapar”, wat “afdekken” of “bedekken” betekent, wat zich vertaalt naar “deksel”. Er zijn honderden soorten tapas, waarvan de meest bekende de albondigas, pinchos, patatas bravas, tortilla, empanadas, aioli, kaas, olijven en chorizo zijn. Tijdens onze kookworkshop kun je kiezen voor de klassieke tapas, maar laat je ook verrassen door minder bekende varianten.
Voorafgaand aan de workshop plannen we een telefonische intake om jullie wensen te bespreken. Jullie ontvangen van ons een menukaart met een breed scala aan tapashapjes, waarbij we afstemmen op het aantal deelnemers hoeveel hapjes jullie kunnen kiezen. Uiteraard kunnen we de workshop ook volledig voor jullie samenstellen.
Graag horen we van tevoren of er dieetwensen, allergieën of intoleranties zijn, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Na het kookgedeelte neemt de workshopbegeleidster afscheid en kunnen jullie gezellig aan tafel gaan. We komen graag naar jullie toe, op locatie. Zorg ervoor dat de locatie minimaal beschikt over een 4-pits fornuis en keukenblok, en optioneel een oven en koeling. We beschikken over extra kook- en bakplaten die we voor jullie kunnen meenemen.
Drankjes zijn niet inbegrepen bij de prijs, deze dienen jullie zelf te verzorgen.