Ontdek de smaken van Italië tijdens deze kookworkshop! Leer hoe je zelf pasta en pizzadeeg kneedt, en geniet van heerlijke gerechten zoals zelfgemaakte ravioli met truffelsaus, focaccia brood met diverse toppingen, ossobucco milanese met tagliatelle, pasta bolognese, pizza vanaf de basis, melanzana alla parmigiana, frittata, salade caprese, bruschetta, en als kers op de taart een heerlijk dessert zoals tiramisu of panna cotta.
Voorafgaand aan de workshop hebben we een telefonische intake om jullie wensen te bespreken en ontvangen jullie een menukaart met een breed scala aan hapjes. Afhankelijk van het aantal deelnemers bespreken we hoeveel hapjes jullie kunnen kiezen. Het is ook mogelijk de workshop volledig door ons te laten samenstellen.
Graag horen we van tevoren of er dieetwensen, allergieën of intoleranties zijn, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Na het kookgedeelte neemt de workshopbegeleidster afscheid en kunnen jullie gezellig aan tafel gaan. We komen graag naar jullie toe, op locatie. Zorg ervoor dat de locatie minimaal beschikt over een 4-pits fornuis en keukenblok, en optioneel een oven en koeling. We beschikken over extra kook- en bakplaten die we voor jullie kunnen meenemen.
Drankjes zijn niet inbegrepen bij de prijs, deze dienen jullie zelf te verzorgen.