Ontdek de verrukkelijke smaken van de Chinees-Indische keuken tijdens onze workshop! Stel je eigen rijsttafel samen met een selectie van heerlijke en kruidige gerechten. Kies uit gerechten zoals Soto ajam (kippensoep), Sapi daging boemboe bali (gekruid rundvlees uit Bali), Babi ketjap (varkensvlees in ketjapsaus), Ajam besengek (kip in kokossaus), Pepesan ikan (makreelpakketjes), Sajoer boontjes, Telor kerrie (eieren in kerriesaus), Gadogado, Pangsit (deeghapje), Loempia, Kue dadar (pannenkoekjes met kokos), gebakken banaan, en natuurlijk zelfgebakken kroepoek.
Voorafgaand aan de workshop plannen we een telefonische intake om jullie voorkeuren te bespreken en ontvangen jullie een menukaart met een ruime selectie aan gerechten. Afhankelijk van het aantal deelnemers, bespreken we hoeveel gerechten jullie kunnen kiezen. Het is ook mogelijk de workshop volledig door ons te laten samenstellen.
Graag horen we van tevoren of er dieetwensen, allergieën of intoleranties zijn, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Na het kookgedeelte neemt de workshopbegeleidster afscheid en kunnen jullie gezellig aan tafel gaan. We komen graag naar jullie toe, op locatie. Zorg ervoor dat de locatie minimaal beschikt over een 4-pits fornuis en keukenblok, en optioneel een oven en koeling. We beschikken over extra kook- en bakplaten die we voor jullie kunnen meenemen.
Drankjes zijn niet inbegrepen bij de prijs, deze dienen jullie zelf te verzorgen.