Ontdek de verrukkelijke smaken van de Arabische keuken tijdens onze workshop! De Arabische keuken staat bekend om zijn heerlijk gekruide gerechten, en een van de meest bekende kruidenmengsels is Ras el Hanout, wat letterlijk “het beste van de winkel” betekent. Tijdens deze workshop laten we je kennismaken met diverse Arabische gerechten, zoals een smaakvolle harira (soep), een tajine met vlees, vis of groenten, couscous, zaahlouk, mezze’s en briouettes (bladerdeeghapjes). Uiteraard mogen ook de desserts niet ontbreken, die we samen met een verfrissend kopje muntthee als afsluiting kunnen nuttigen.
Voorafgaand aan de workshop plannen we een telefonische intake om jullie voorkeuren te bespreken en ontvangen jullie een menukaart met een ruime selectie aan gerechten. Afhankelijk van het aantal deelnemers, bespreken we hoeveel gerechten jullie kunnen kiezen. Het is ook mogelijk de workshop volledig door ons te laten samenstellen.
Graag horen we van tevoren of er dieetwensen, allergieën of intoleranties zijn, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Na het kookgedeelte neemt de workshopbegeleidster afscheid en kunnen jullie gezellig aan tafel gaan. We komen graag naar jullie toe, op locatie. Zorg ervoor dat de locatie minimaal beschikt over een 4-pits fornuis en keukenblok, en optioneel een oven en koeling. We beschikken over extra kook- en bakplaten die we voor jullie kunnen meenemen.
Drankjes zijn niet inbegrepen bij de prijs, deze dienen jullie zelf te verzorgen.