Wil je leren hoe je verse worst maakt? En hoe je droge worst maakt? Wil je weten welke smaken kunnen, wat er absoluut in moet en wat er in kan? Deze workshop is leuk voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of met vrienden/familie!
Het geheim van de slager…
Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Iedere slager heeft zo zijn eigen geheimen en in deze workshop leer jij deze geheimen om zelf een lekkere droge worst te maken. Droge worst wordt vooral als borrelhapje of tussendoortje gegeten.
Meer weten over de basis van worstmaken? Zelf verse worst en droge worst maken? Dan is dit de workshop voor jou. In drie uurtjes staan we stil bij verschillende combinaties van vlees, kruiden en toevoegingen om zo een mooi en lekker eindproduct te maken! De worst die je maakt, mag je aan het eind van de workshop mee naar huis nemen.
Deze workshop wordt gegeven op de locatie van de aanbieder in Dronten.