Leer een verse en droge worst te maken!

 89,00 / per persoon
  • Duur
    3 uur
  • Aantal deelnemers
    1-12
  • Leeftijd
    8 t/m 99 jaar
  • Categorie
    Informatief
  • Gelegenheid
    Workshop
  • Locatie
    Op locatie aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.
Hoe maak je een lekkere, verse en droge worst?

Wil je leren hoe je verse worst maakt? En hoe je droge worst maakt? Wil je weten welke smaken kunnen, wat er absoluut in moet en wat er in kan? Deze workshop is leuk voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of met vrienden/familie!

Het geheim van de slager…
Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Iedere slager heeft zo zijn eigen geheimen en in deze workshop leer jij deze geheimen om zelf een lekkere droge worst te maken. Droge worst wordt vooral als borrelhapje of tussendoortje gegeten.

Meer weten over de basis van worstmaken? Zelf verse worst en droge worst maken? Dan is dit de workshop voor jou. In drie uurtjes staan we stil bij verschillende combinaties van vlees, kruiden en toevoegingen om zo een mooi en lekker eindproduct te maken! De worst die je maakt, mag je aan het eind van de workshop mee naar huis nemen.

Deze workshop wordt gegeven op de locatie van de aanbieder in Dronten. Je sluit aan bij de geplande data van de groepsworkshops. Informeer naar de beschikbare data. Wil je met een klein groepje tot 4 personen? Kijk dan bij Privé workshop

In het kort

  • Zelf maken van verse en droge worst

Wat is inbegrepen?

  • Gemaakte worst mag mee naar huis
  • Koffie en thee
  • Proeverij van diverse droge worsten

Workshop locatie

Dronten
Over Ronnie

Als 16-jarige scholier zette ik mijn eerste stappen in de slagerij. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar ervaring verder. Mijn liefde voor het ambacht is alleen maar groter geworden. De afgelopen jaren heb ik meermaals deelgenomen aan vakwedstrijden en daarbij diverse prijzen mogen behalen. Sinds een paar jaar ben ik zelfstandig ondernemer in alles wat met worst te maken heeft. Vanuit diverse kanten groeide daarna de vraag om ook mijn eigen droge worst te gaan produceren. Deze wordt nu gemaakt met een heldere en nuchtere filosofie: Gewoon een goede worst!

Recensies

Er zijn (nog) geen recensies voor deze workshop.

 89,00 / per persoon
  • Duur
    3 uur
  • Aantal deelnemers
    1-12
  • Leeftijd
    8 t/m 99 jaar
  • Categorie
    Informatief
  • Gelegenheid
    Workshop
  • Locatie
    Op locatie aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.