Ervaar een virtuele Chocolade Tasting

Online
52,50 / per persoon
  • Duur
    1 uur 30 min
  • Aantal deelnemers
    5-100
  • Leeftijd
    14 t/m 90 jaar
  • Categorie
    Proeverijen
  • Gelegenheid
    Bedrijfsuitje
  • Locatie
    Online
Passie voor chocolade

Houd je van chocolade? Dan zal je in de zevende hemel zijn met deze virtuele chocolade tasting!

Mijn naam is Werner en ik ben een gepassioneerd chocoladeliefhebber en heb mij de laatste jaren toegelegd op het ontdekken van talrijke artisanale, lokale chocolades. Ik breng je mijn passie voor verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.

Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. Je krijgt antwoord op al jouw vragen. Waar komt cacao vandaan en wat is het proces van cacaoboon tot chocolade? Hoe leer je chocolade degusteren en bewaar je best chocolade?

Een verrassende afsluiter van een virtuele vergadering of een leuk idee samen met collega’s.

Chocolade Geschenkpakket
Ter voorbereiding van deze chocolade tasting krijgen de deelnemers vooraf een chocolade geschenkpakket toegestuurd. Enkele dagen voor de online sessie wordt de link naar de deelnemers gestuurd inclusief een teaser document vol leuke weetjes. Het teaser document kan volledig naar eigen huisstijl aangepast worden.

Lokale topchocolatiers
De pralines zijn steeds van de hand van een lokale topchocolatier. Je ontdekt klassieke pralines tot meer verrassende combinaties met ongewone ingrediënten. Wat denk je van een wasabitruffel of een praline met apfelstrüdelvulling? De vormen en kleuren zijn daarbij een ware streling voor het oog.

Wat is inbegrepen?

  • Chocolade geschenkpakket per post toegestuurd

Online deelnemen

Download en installeer:

Het is bij deze workshop ook mogelijk om je eigen programma te gebruiken.

Je ontvangt van de aanbieder een e-mail voor deelname.

Over Werner

Hallo, mijn naam is Werner! Ik ben een passioneel liefhebber van zowel bier als chocolade. Met een naam als Callebaut, één van de grootste namen in Belgische chocolade, is het logisch dat ik al van kinds af aan een diepe voorliefde voor chocolade had. Dus volgde ik een opleiding tot chocolatier. De chocolademicrobe bleef kriebelen, maar nu wilde ik ook dat andere Belgische topproduct, bier, beter leren kennen. Ik volgde de opleiding Zythologie / Bierkenner en ontdekte hoe rijk onze Belgische biercultuur is. Een wereld ging voor me open en ik genoot met volle teugen. Ik sloot me aan bij verschillende bierproef verenigingen, verslond literatuur over bier en ontdek nog altijd ontzettend veel bieren. Ik kan niet wachten om jou ook meer te leren over bier & chocolade!

Recensies

Er zijn (nog) geen recensies voor deze workshop.

52,50 / per persoon
  • Duur
    1 uur 30 min
  • Aantal deelnemers
    5-100
  • Leeftijd
    14 t/m 90 jaar
  • Categorie
    Proeverijen
  • Gelegenheid
    Bedrijfsuitje
  • Locatie
    Online