Privé workshop – Worst maken in Hoogeveen

95,00 / per persoon
  • Duur
    3 uur
  • Aantal deelnemers
    1-2
  • Leeftijd
    8 t/m 99 jaar
  • Categorie
    Proeverijen
  • Gelegenheid
    Workshop
  • Locatie
    Op locatie aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor
Privé workshop - Worst maken 'verse worst en droge worst en bbq worst'

Een privé workshop in een uitstekend optie voor kleine groepen, bijvoorbeeld als activiteit tijdens een lockdown!

Hoe maak je een lekkere, verse en droge worst?

Wil je leren hoe je verse worst maakt? En hoe je droge worst maakt? En bbq worst? Wil je weten welke smaken kunnen, wat er absoluut in moet en wat er in kan?

Leer het geheim van de slager

Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Iedere slager heeft zo zijn eigen geheimen en in deze workshop leer jij deze geheimen om zelf een lekkere droge worst te kunnen maken. Droge worst wordt vooral als borrelhapje of tussendoortje gegeten.

Meer weten over de basis van worst maken? Zelf verse worst, bbq worst en droge worst maken? Dan is dit de workshop voor jou. In drie uurtjes staan we stil bij verschillende combinaties van vlees, kruiden en toevoegingen om zo een mooi en lekker eindproduct te maken! De worst die je maakt, mag je aan het eind van de workshop mee naar huis nemen.

In het kort

  • Zelf maken van verse en droge worst
  • Privé workshop
  • Corona proof

Wat is inbegrepen?

  • Gemaakte worst mag mee naar huis
  • Koffie en thee
  • Proeverij van diverse worsten

Workshop locatie

Hoogeveen
Over Ronnie

Als 16-jarige scholier zette ik mijn eerste stappen in de slagerij. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar ervaring verder. Mijn liefde voor het ambacht is alleen maar groter geworden. De afgelopen jaren heb ik meermaals deelgenomen aan vakwedstrijden en daarbij diverse prijzen mogen behalen. Sinds een paar jaar ben ik docent aan de slagersopleidingen op de SVO vakopleiding food. Vanuit diverse kanten groeide daarna de vraag om ook mijn eigen droge worst te gaan produceren. Deze wordt nu gemaakt met een heldere en nuchtere filosofie: Gewoon een goede worst!

Recensies

Er zijn (nog) geen recensies voor deze workshop.

95,00 / per persoon
  • Duur
    3 uur
  • Aantal deelnemers
    1-2
  • Leeftijd
    8 t/m 99 jaar
  • Categorie
    Proeverijen
  • Gelegenheid
    Workshop
  • Locatie
    Op locatie aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor