Een privé workshop is een uitstekend optie voor kleine groepen.
Hoe maak je een lekkere, verse en droge worst?
Wil je leren hoe je verse worst maakt? En hoe je droge worst maakt? En bbq worst? Wil je weten welke smaken kunnen, wat er absoluut in moet en wat er in kan?
Leer het geheim van de slager
Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Iedere slager heeft zo zijn eigen geheimen en in deze workshop leer jij deze geheimen om zelf een lekkere droge worst te kunnen maken. Droge worst wordt vooral als borrelhapje of tussendoortje gegeten.
Meer weten over de basis van worst maken? Zelf verse worst, bbq worst en droge worst maken? Dan is dit de workshop voor jou. In drie uurtjes staan we stil bij verschillende combinaties van vlees, kruiden en toevoegingen om zo een mooi en lekker eindproduct te maken! De worst die je maakt, mag je aan het eind van de workshop mee naar huis nemen.