Maak een lekkere BBQ worst!

79,00 / per persoon
  • Duur
    2 uur 30 min
  • Aantal deelnemers
    4-12
  • Leeftijd
    8 t/m 99 jaar
  • Categorie
    Informatief
  • Gelegenheid
    Workshop
  • Locatie
    Op locatie aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor
Workshop 'BBQ en droge worst' maken

Het geheim van een perfect gebarbecuede worst begint met de voorbereiding. De wereld van worst is ontzettend veelzijdig en alleen al in Europa vind je een grote variatie aan worsten. In deze workshop ga je een lekkerste droge worst maken, en een lekkere barbecueworst. Onder begeleiding leer je welk vlees je het best kunt gebruiken en welke kruiden en andere toevoegingen nodig zijn om de smaak te krijgen die je wilt.

Wil je leren hoe je bbq worst maakt? En hoe je droge worst maakt? Wil je weten welke smaken kunnen, wat er absoluut in moet en wat er in kan? Na het volgen van deze workshop weet je het allemaal!

In het kort

  • Zelf maken van BBQ worst
  • Zelf maken van droge worst met kruiden

Wat is inbegrepen?

  • Gemaakte worst mag mee naar huis
  • Proeverij van diverse droge worsten

Workshop locatie

Meppel
Over Ronnie

Als 16-jarige scholier zette ik mijn eerste stappen in de slagerij. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar ervaring verder. Mijn liefde voor het ambacht is alleen maar groter geworden. De afgelopen jaren heb ik meermaals deelgenomen aan vakwedstrijden en daarbij diverse prijzen mogen behalen. Sinds een paar jaar ben ik docent aan de slagersopleidingen op de SVO vakopleiding food. Vanuit diverse kanten groeide daarna de vraag om ook mijn eigen droge worst te gaan produceren. Deze wordt nu gemaakt met een heldere en nuchtere filosofie: Gewoon een goede worst!

Recensies

Er zijn (nog) geen recensies voor deze workshop.

79,00 / per persoon
  • Duur
    2 uur 30 min
  • Aantal deelnemers
    4-12
  • Leeftijd
    8 t/m 99 jaar
  • Categorie
    Informatief
  • Gelegenheid
    Workshop
  • Locatie
    Op locatie aanbieder
  • In-/Outdoor
    Indoor