Chocolade Tasting op jouw locatie

 42,50 / per persoon
  • Duur
    1 uur 15 min
  • Aantal deelnemers
    10-100
  • Leeftijd
    14 t/m 95 jaar
  • Categorie
    Proeverijen
  • Gelegenheid
    Vriendenuitje
  • Locatie
    Op locatie klant
  • In-/Outdoor
    In- & Outdoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.
Hou je van chocolade? Dan zal je in de zevende hemel zijn met deze chocolade tasting!

Werner is een gepassioneerd chocoladeliefhebber en heeft zich de laatste jaren toegelegd op het ontdekken van talrijke artisanale, lokale chocolades. Hij brengt je zijn passie voor verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. Je krijgt antwoord op al je vragen. Waar komt cacao vandaan en wat is het proces van cacaoboon tot chocolade? Hoe leer je chocolade degusteren en bewaar je best chocolade?

Chocolade Geschenkpakket

Ter voorbereiding van deze chocolade tasting wordt voor elke deelnemer vooraf een chocolade geschenkpakket klaargemaakt. Dit geschenkpakket kan volledig naar eigen huisstijl aangepast worden.

Lokale topchocolatiers

De pralines zijn van een lokale topchocolatier. Je ontdekt klassieke pralines tot meer verrassende combinaties met ongewone ingrediënten. Wat denk je van een wasabitruffel of een praline met apfelstrüdelvulling? De vormen en kleuren zijn daarbij een ware streling voor het oog.

In het kort

  • Ontdek je passie voor chocolade

Wat is inbegrepen?

  • Samples van de meest diverse en lekkere chocolade

Reiskosten

Voor workshops op locatie bij de klant wordt een standaard kilometervergoeding gerekend van € 0,23 p/km.

Over Werner

Hallo, mijn naam is Werner! Ik ben een passioneel liefhebber van zowel bier als chocolade. Met een naam als Callebaut, één van de grootste namen in Belgische chocolade, is het logisch dat ik al van kinds af aan een diepe voorliefde voor chocolade had. Dus volgde ik een opleiding tot chocolatier. De chocolademicrobe bleef kriebelen, maar nu wilde ik ook dat andere Belgische topproduct, bier, beter leren kennen. Ik volgde de opleiding Zythologie / Bierkenner en ontdekte hoe rijk onze Belgische biercultuur is. Een wereld ging voor me open en ik genoot met volle teugen. Ik sloot me aan bij verschillende bierproef verenigingen, verslond literatuur over bier en ontdek nog altijd ontzettend veel bieren. Ik kan niet wachten om jou ook meer te leren over bier & chocolade!

Recensies

Er zijn (nog) geen recensies voor deze workshop.

 42,50 / per persoon
  • Duur
    1 uur 15 min
  • Aantal deelnemers
    10-100
  • Leeftijd
    14 t/m 95 jaar
  • Categorie
    Proeverijen
  • Gelegenheid
    Vriendenuitje
  • Locatie
    Op locatie klant
  • In-/Outdoor
    In- & Outdoor
Een aanvraag is geheel vrijblijvend! 1 op 1 contact en zonder boekingskosten.