Maak een BBQ en droge worst in Dronten

22 juni 2025 . 14:00 uur
De worstmaker, Agripark-Oost 4a, Dronten
 89,95 / per ticket

incl. € 0,95 servicekosten

  • iconDatum
    22 juni 2025
  • iconStarttijd
    14:00 uur
  • iconLocatie
    Dronten
  • Duur
    3 uur
  • Leeftijd
    Vanaf 12 jaar
  • Categorie
    Informatief
  • Gelegenheid
    Workshop
Regular Ticket

Deelname

Add to Quote
Uitverkocht
Leer in 3 uur tijd de basis van het maken van bbq worst en droge worst.

Altijd al eens willen weten hoe je barbecueworst en droge worst maakt? Zelf bedenken welke smaken goed combineren? Schrijf je dan nu in voor de workshop worst maken! Er zijn verschillende data gepland.

In drie uur tijd leer je de basis. De workshop start met een klein stukje theorie. Je leert welk vlees je gebruikt voor het maken van de worst. Ook staan we stil bij welke kruiden en andere toevoegingen je gebruikt en waarom deze nodig zijn om een goed eindproduct te maken. Daarna ga je snel zelf aan de slag want dat is toch het leukst. Je maakt eerst barbecue worst, dus zelf het vlees snijden, kruiden afwegen, mengen en zelf de worstjes stoppen. Na een korte pauze met wat drinken ga je verder met maken van de droge worst. Na afloop van deze middag weet je meer over vlees en kruiden en welke combinaties een lekker worstje opleveren.

De gemaakte worst mag je mee naar huis nemen zodat je daar kunt laten proeven hoe lekker het is. Zie ik je snel bij de workshops? Voor amateur en professional

In het kort

  • Zelf maken van barbecue en droge worst

Wat is inbegrepen?

  • Gemaakte worst mag mee naar huis
Over Ronnie

Als 16-jarige scholier zette ik mijn eerste stappen in de slagerij. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar ervaring verder. Mijn liefde voor het ambacht is alleen maar groter geworden. De afgelopen jaren heb ik meermaals deelgenomen aan vakwedstrijden en daarbij diverse prijzen mogen behalen. Sinds een paar jaar ben ik zelfstandig ondernemer in alles wat met worst te maken heeft. Vanuit diverse kanten groeide daarna de vraag om ook mijn eigen droge worst te gaan produceren. Deze wordt nu gemaakt met een heldere en nuchtere filosofie: Gewoon een goede worst!

Recensies

Er zijn (nog) geen recensies voor deze workshop.