Aziatische kookworkshop in Doetinchem

14 juni 2025 . 18:30 uur
Proef het Verre Oosten, Oude Terborgseweg 246, Doetinchem
 87,00 / per ticket

incl. € 0,95 servicekosten

  • iconDatum
    14 juni 2025
  • iconStarttijd
    18:30 uur
  • iconLocatie
    Doetinchem
  • Duur
    3 uur 30 min
  • Leeftijd
    Vanaf 6 jaar
  • Categorie
    Koken
  • Gelegenheid
    Familie-uitje
Reguliere ticket

Ticketprijs voor deelname van 1 persoon

Uitverkocht
Maak lekkere Aziatische hartige zoetigheden.

Altijd al fluffy Japanse soufflé pancakes willen maken en proeven?
Of wil je de krokante Chinese sesamballen (Jian Dui) of Indonesische onde-onde ontdekken? Ben je benieuwd naar de geheimen achter de perfecte Vietnamese honeycomb cake? Of wil je aan de slag met Korean fried chicken en mochi waffles, of een Filipijnse ube mochi cake leren maken?

Tijdens deze kookworkshop Aziatische hartige zoetigheden leer je niet alleen hoe je deze bijzondere lekkernijen maakt, maar ontdek je ook de verhalen, ingrediënten en technieken achter elk recept.

De workshop vindt plaats in Doetinchem en is inclusief een amuse, welkomstdrankje en receptenmap. Natuurlijk proeven we tussendoor, en aan het einde neem je een gebaksdoos mee vol lekkers dat je zelf hebt gemaakt.

Hartig, zoet, krokant, luchtig en smeuïg – deze workshop heeft het allemaal!

Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveer op tijd! Ook leuk om samen met een vriend(in) te doen, of als origineel cadeau.

In het kort

  • Samen bakken
  • Samen genieten

Wat is inbegrepen?

  • Amuse, welkomstdrankje
  • Receptenmap
Over Bianca

Mijn naam is Bianca, geboren in Indonesië, Kuningan, en opgegroeid in Nederland met Indonesische en Nederlandse ouders. Mijn passie voor koken is geïnspireerd door mijn vader, een chef-kok bij KLM, en mijn moeder, die dagelijks met veel liefde en gevoel kookte. Deze passie draag ik over in mijn Aziatische kookworkshops en cursussen, waarbij proeven en het balanceren van smaken centraal staan. Ik moedig deelnemers aan om hun eigen smaak te ontwikkelen, nieuwe Aziatische keukens te verkennen, en bekende gerechten met een nieuwe twist te proberen.

Door mijn werk met Stichting Weeshuis Atjeh en ontwikkelingswerk in Kopen, West Java, heb ik de Achenese en lokale Javaanse keukens van dichtbij ervaren. Ook mijn interesse in de Koreaanse cultuur en keuken is gegroeid door interacties met Zuid-Koreaanse studenten. Daarnaast heb ik door reizen in Thailand en China/Hongkong uitgebreide ervaring opgedaan met diverse Aziatische keukens.

Recensies

Er zijn (nog) geen recensies voor deze workshop.